Spider-Man: Into the Spider-Verse

Animation | Action

Instruktør: Bob Persichetti, Peter Ramsey | Medvirkende: Shameik Moore, Jake Johnson, Nicolas Cage, Mahershala Ali | Premiere: 13. december 2018

Wow. Det er simpelhen det første ord man sidder tilbage med, når man har set denne film. Dette er ikke blot 2018s flotteste film, det er også en af de bedste Spider-Man fortællinger der har været.

Denne film skal helst nydes på en stor skærm og med musikken skruet godt op, for det fortjenner den virkelig. Musikken fungerer virkelig godt. Det er primært stille og roligt hip-hop musik, så man kan være med i alle aldre, og musikken bliver lagt rigtig godt ind i scenerne, så man får lyst til at rocke med i sofaen. Men farverne og animationen i denne film, er fuldkommen enestående og helt ekstraordinær. Animationsstilen er virkelig original og fed, og som giver en fornemmelse af, at man læser i tegneserieblad. Det kan slet ikke beskrives hvor flot denne film er. Kan kun sige – Se den, og du ved hvad jeg snakker om.

Men det er ikke kun det visuelle og lyden, der er fantastisk. Det er også selve historien. Den er både spænde og sjov, men faktisk også virkelig rørende. Der er faktisk en scene, hvor jeg blev nødt til at puste ud ekstra hårdt og holde øjnene tørre for tåre.

Topkarakter her fra!

Hvor kan den streames?

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.